Stoves Richmond 1000 DFT

  • Richmond 1000 DFT Champagne
  • Richmond 1000 DFT Zwart

Stoves Richmond 1000 DFT - 100 cm breed            

Elektrische heteluchtoven (oven rechtsboven)
Perfecte oven voor gelijkmatige verwarming en een constante temperatuur. In deze oven is het verwarmingselement rondom de ventilator gesitueerd waardoor men een optimale warmteverdeling in de oven krijgt.

Elektrische multifunctionele oven (oven linksonder)
Een oven met bijna onbeperkte mogelijkheden. In deze oven kunt u maar liefst 9 verschillende ovenstanden inschakelen, 2 soorten hetelucht, boven- en onder warmte (samen of apart te schakelen) en circulatie grillen.

Conventionele en grilloven (oven linksboven)
Deze conventionele oven is ideaal voor kleinere gerechten en allerlei kookstijlen. Deze ovenruimte dient tevens als veelzijdige grill welke instelbaar is voor de hele of halve breedte én op verschillende standen in te schakelen is. Perfect voor het krokante laagje op bv de lasagne zonder dat deze verbrandt!

Sudderoven (oven rechtsonder)
Uniek in deze prijsklasse! Uitstekende resultaten bij gerechten welke langzaam dienen te koken c.q. garen want langzaam koken spaart vitaminen én smaak. Door de lage temperatuur blijven de belangrijke voedingsstoffen in het eten bewaard. Wat denkt u van bijvoorbeeld stoofpotten, bouillon of soep.