Collectie

Richmond

Landelijk design met modern gebruiksgemak. Leverbaar in gas of inductie met verschillende ovens in diverse afmetingen zodat u meerdere gerechten gelijktijdig kunt bereiden: Multi Cooking! Tevens is model Richmond in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Bekijken

Sterling

Stoer en robuust, dat zijn de kenmerken van onze Sterling serie. U kunt kiezen uit solide roestvrijstaal of zwart. Leverbaar met verschillende ovens in diverse afmetingen in zowel gas als inductie. Model 100/110 cm is tevens voorzien van een sudderoven voor ouderwets draadjesvlees en de heerlijkste stoofpotten.

Bekijken

Afzuigkappen

Stoves heeft bij elk fornuis een passende afzuigkap. Een modern blokmodel voor boven de Sterling of een traditioneler model passend bij de Richmond serie. Tevens behoort een inbouwunit voor een meubelschouw met echte rvs labyrint filters tot ons assortiment. Daarnaast hebben wij voor het perfect inbouwen van uw fornuis speciale accessoires ontwikkeld.

Bekijken

Accessoires

Voor een goed en smaakvol resultaat van uw kookkunst is naast een voortreffelijk Stoves fornuis ook goed gereedschap nodig. Stoves is een samenwerking aangegaan met Emile Henry en wij hebben een selectie gemaakt uit deze Emile Henry collectie met leuke, bijzondere en praktische accessoires. Daarnaast bieden wij onze eigen accessoires aan zoals roosters en bakplaten. Tevens bieden wij een nieuw assortiment Stoves schoonmaakmiddelen aan, specifiek afgestemd op onze fornuizen. Veel kookplezier toegewenst en eet smakelijk!


Bekijken

Stoves Richmond Kleurrijk Richmond RAL kleuren

Onze Richmond serie heeft als basiskleur zwart of champagne. Heeft u toch liever een hip gekleurd fornuis (keuze uit meer dan 200 kleuren) maar wilt u er niet voor altijd aan vast zitten? Daar heeft Stoves de oplossing voor: ons unieke deurwisselconcept! U kunt eenvoudig de standaard kleur deuren vervangen door de gekleurde deurenset.


Bekijken

Stoves specialiteit nr. 1: mat!

Dit is toch wel het neusje van de zalm, uw Stoves fornuis in één van de 3 matte basiskleuren: mat zwart, mat wit en mat rood. Met tevens de mogelijkheid om zowel de handgrepen als de bovengreep in chique mat zwart te bestellen. Deze kleuren zijn bewerkt in een matte poedercoating en zijn voorzien van een 30% glansgraad.

Bekijken

Stove specialiteit nr. 2: verchroomd!

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in uw keuken? Stop dan met zoeken want wij hebben iets bijzonders voor u: een verchroomd Richmond fornuis! Wilt u een net zo glimmend fornuis in uw keuken als het Atomium in Brussel? Niets is Stoves te gek: uw eigen Richmond 900/1000/1100 met verchroomde deuren eventueel in combinatie met mat zwarte grepen.

Bekijken

Menu van de chef: sublimeren!

Wilt u echt iets exclusiefs in uw keuken? Stoves maakt het mogelijk! Want Stoves biedt de mogelijkheid om uw eigen favoriete foto op uw eigen fornuis te plaatsen. Dit wordt gedaan met een speciale techniek volgens een milieuvriendelijk proces met een zeer duurzaam, hitte- en UV bestendig, slijtvast en onderhoudsvrij resultaat. Hoe kunt u uw unieke Stoves Richmond fornuis met bijvoorbeeld uw favoriete vakantiefoto, bedrijfslogo of sportclublogo bestellen? Ga naar het grijze blok onder aan deze pagina inzake: 'Personaliseer uw Stoves, upload uw foto'. Daar kunt u uw eigen afbeelding uploaden en doorsturen naar ons voor meer informatie.

Bekijken
Personaliseer uw Stoves
Upload uw foto

Proberen