stoves-about-us-image

Over Ons


Bent u op zoek naar een keukenvakzaak waar u een Stoves fornuis aan kunt schaffen?

Wij helpen u graag verder bij het vinden van een Stoves dealer bij u in de buurt.
U kunt ons telefonisch bereiken onder nummer: 0513-656500 of u kunt een email sturen naar info@stoves.nl

Wij zullen vervolgens onze uiterste best doen u gericht door te sturen naar een Stoves dealer waar u het gewenste Stoves fornuis kunt bezichtigen en aanschaffen.Historie

De Range Cooker van het Engelse merk Stoves mag niet ontbreken in de keuken van iedereen die koken als hobby heeft. De Stoves Range Cooker is naast een werkpaard in de keuken ook nog eens een echt paradepaardje. De Engelse fabrikant is er namelijk is geslaagd om precies de juiste combinatie te vinden tussen traditioneel en modern design. De van oorsprong Engelse kwalitatief hoogwaardige Stoves Range Cooker is dan ook erg gewild. Niet allen door zijn uitstraling, maar uiteraard ook door zijn grenzeloze mogelijkheden. Het unieke fornuis is een product van jarenlange ervaring. Het misstaat in geen enkele keuken, maar nog veel belangrijker is dat koken met de Range Cooker een sensationele ervaring wordt.

Missie & Visie

Stoves staat voor het plezier in koken! Koken op een Stoves fornuis is een beleving voor iedereen die koken leuk vindt. Want koken is meer dan een alledaagse bezigheid, het moet plezier en ontspanning geven.

Personaliseer uw Stoves
Upload uw foto

Proberen